LIFE STYLE

Την πρόδωσε αυτή η φωτογραφία; Σάλος με την Γεωργία Σιακαβάρα, η εικόνα που ξεκίνησε τις φήμες πως είναι έγκυος

Η Γεωργία Σιακαβάρα δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας ερωτηματικά στους ακόλουθούς της.

Ειδικότερα, η σύντροφος του Κωνσταντίνου Πλεύρη κάνει το σήμα της σιωπής, βάζοντας το δάχτυλό της στα χείλη της, προκαλώντας έντονη συζήτηση και ερωτήματα σχετικά με το αν είναι έγκυος.

Η φωτογραφία της Γεωργίας Σιακαβάρα που προκάλεσε σάλο

Οι ερωτήσεις από τους ακολούθους ήταν άμεσες και ξεκάθαρες, καθώς πολλοί ρώτησαν ευθέως αν πρόκειται για ανακοίνωση εγκυμοσύνης και αν έχουμε τα ευχάριστα νέα, αλλά η ηθοποιός δεν έχει δώσει ακόμα καμία απάντηση, με τη σιωπή της να έχει πυροδοτήσει ακόμη περισσότερες φήμες και υποθέσεις.

Στη φωτογραφία φορά ένα μπουστάκι και ένα παντελόνι ανοιχτό στην κοιλιά, ενώ το βλέμμα της είναι ήρεμο και αποφασιστικό, αφήνοντας περιθώρια για πολλές ερμηνείες.

Γεωργία Σιακαβάρα φωτογραφία

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Πήγαινε να δουλέψεις! Όλη μέρα στο ίντερνετ σε βλέπω…»: Η πληρωμένη απάντηση της Καίτης Φίνου σε σχόλιο

evosmos

Λέει «όχι» στις επεμβάσεις, μεγαλώνει φυσικά: Αυτά τα 3 πράγματα κάνει η Πέγκυ Ζήνα & δείχνει 30άρα

evosmos

Συγκινεί η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα: «Ο πατέρας μου βοηθούσε άγνωστους ανθρώπους που χρειάζονταν οικονομική βοήθεια»

evosmos

Leave a Comment