LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Της “κακομοίρας” στην Κηφισιά: Η παπαδιά τσάκωσε τον σάτυρο ιερέα σύζυγό της σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής

Το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουλίου, το κέντρο της Κηφισιάς βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σοβαρού επεισοδίου όταν ένας ιερέας συνελήφθη επ’ αυτοφόρω από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο 53χρονος ιερέας, που υπηρετούσε ως πρεσβύτερος στη Σαλαμίνα, εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής επί της λεωφόρου Τατοΐου στην Κηφισιά.

Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και επικεντρώθηκε γύρω από τη σοβαρότητα της κατάστασης και τις συνέπειες που αυτή ενδέχεται να έχει για τον ιερέα και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την ιστοσελίδα, κατά την έξοδο του 53χρονου ιερέα από το ξενοδοχείο ημιδιαμονής, τον περίμενε η σύζυγός του, πρεσβυτέρα 39 ετών, συνοδευόμενη από τα παιδιά τους.

Το περιστατικό εξελίχθηκε σε δημόσιο επεισόδιο, καθώς ο ιερέας εντοπίστηκε όχι μόνος του, αλλά σε παρέα με άλλους, γεγονός που προκάλεσε ένταση και αναστάτωση. Παρά τις προσπάθειές του να δικαιολογήσει την παρουσία του, οι εξηγήσεις του αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές και δεν μπόρεσαν να κατευνάσουν τη δυσαρέσκεια.

Η σύζυγος, εν μέσω της αναστάτωσης, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος, στην οποία υπάγεται ο ιερέας, με στόχο την επίσημη αναγνώριση και αντιμετώπιση του σοβαρού περιστατικού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Κ.Λαλιώτης αρχιτέκτονας της νίκης Ν.Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ – Ποιος είναι και τι πρεσβεύει ο διάδοχος της Φ.Γεννηματά

evosmos

Δολοφονία στου Ρέντη: Χτύπησε αστυνομικό την ώρα της σύλληψης ένας από τους 60 της «εγκληματικής οργάνωσης»

evosmos

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή

evosmos

Leave a Comment