ΕΛΛΑΔΑ

Τι υποστηρίζει ο οδηγός του βυτιοφόρου που προκάλεσε χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Βαλτός η απρόσεκτος ;

Ο οδηγός του βυτιοφόρου το οποίο ανετράπη το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και πυρκαγιά, προκαλώντας χάος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 60χρονος οδηγός υποστήριξε ότι κάτι πάτησε, έσκασε το λάστιχο και το όχημα τον «τράβηξε» αριστερά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το κρατήσει.

Αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν τυχόν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη σοβαρές ζημιές από το υψηλό θερμικό φορτίο που αναπτύχθηκε από την έκρηξη και τη φωτιά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στου Παπάγου σε μονοκατοικία – Ύψωσαν τη σημαία του ψευδοκράτους της Κύπρου και της Αλβανίας!

evosmos

Τραγωδία στη Λευκάδα – Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος Ναπολέων Μαυροκέφαλος

evosmos

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ «ΛΟΜΠΙΣΤΑΣ» ΤΗΣ ΚΑΪΛΗ ΚΑΙ Η «ΕΜΠΛΟΚΗ» ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ

evosmos

Leave a Comment