ΕΛΛΑΔΑ

Του πήραν 180.000 ευρώ, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ

Tηλεφωνική απάτη κατήγγειλε πολίτης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει 180.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και λόγω ενός υποτιθέμενου προβλήματος διαρροής στο οίκημα του ζήτησαν να αφήσει τα χρήματα σε ένα αλουμινόχαρτο στην είσοδο, τα οποία λίγο μετά άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές την Παρασκευή με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αυξημένα τα περιστατικά εξαπάτησης
Ο ΔΕΔΔΗΕ πρόσφατα είχε εφιστήσει την προσοχή των πολιτών, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αυξημένα περιστατικά εξαπάτησης από πρόσωπα που παρουσιάζονται ψευδώς ως υπάλληλοι ή εκπρόσωποι της Εταιρείας.

Συνιστά σε όσους δεχτούν παρόμοια κρούση να μην κοινοποιούν προσωπικά στοιχεία και να μην προγραμματίζουν καμία συνάντηση.

Για οποιαδήποτε αμφιβολία, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ στο 800 400 4000.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αίγιο: Υπόθεση αιμομιξίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία

evosmos

Χαμός στην φυλακή με Φιλιππίδη – Ξέσπασε σε κλάματα μόλις του το ανακοίνωσαν

evosmos

Κάρυστος: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άγρια ξυλοκοπημένη

evosmos

Leave a Comment