ΕΛΛΑΔΑ

Το επιβεβαίωσαν τα Μερομήνια: Αυτό δεν το έχουμε ξαναζήσει – Αυτός ο καύσωνας που έρχεται θα μείνει στην ιστορία

Ο συνεχής καύσωνας έχει βάλει στον “φούρνο” όλη τη χώρα, ενώ τα μερομήνια είχαν προβλέψει το θερμό καλοκαίρι με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μερομήνια, δύσκολο αναμένεται να είναι και το υπόλοιπο του καλοκαιριού, με τον καύσωνα να επιμένει.

Συνεχίζεται ο συνεχής καύσωνας

Ο συνεχής καύσωνας θα συνεχιστεί, σύμφωνα με τα Μερομήνια

Ιούλιος 2024

Το πρώτο μισό του μήνα θα περιλαμβάνει παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών. ενώ από τις 19 έως τις 25 Ιουλίου αναμένονται καύσωνες. Κάτι για το οποίο επιβεβαιώθηκε με διαφορά λίγων ημερών.

Τα μερομήνια προβλέπουν παράταση του συνεχούς καύσωνα

Αύγουστος 2024

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, ενώ κανονικές θα είναι στα βορειοανατολικά. Από τις 11 έως τις 21 Αυγούστου αναμένεται ισχυρός καύσωνας. Από τις 22 έως τις 26 αναμένεται ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Το τέλος του μήνα θα μας βρει με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η έφοδος των ιταλικών Αρχών στο πλοίο συμφερόντων Λασκαρίδη με τα 850 κιλά κοκαΐνη -BINTEO ντοκουμέντο

evosmos

Τουρισμός για όλους 2020: Πάνω από 420.000 οι αιτήσεις

evosmos

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΕΞΕΤΑΣΗ DNA – ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΚΡΕΟΠΩΛΗ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;

evosmos

Leave a Comment