ΕΛΛΑΔΑ

Τρίπολη: Μία 44χρονη έβαζε φωτιές «γιατί της άρεσε να βλέπει πυροσβέστες και να ερωτοτροπεί μαζί τους»

Συνελήφθη 44χρονη στην Τρίπολη που έβαζε φωτιές «για να ερωτοτροπεί με τους πυροσβέστες».

Στη 44χρονη που συνελήφθη χθες στην Τρίπολη ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε αγροτική έκταση κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή και μάλιστα θα εκτίσει κανονικά 2 μήνες, ενώ θα πληρώσει 1.000 ευρώ πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έβαζε τις φωτιές «γιατί της άρεσε να βλέπει πυροσβέστες και να προσπαθεί να ερωτοτροπεί μαζί τους».

Σύλληψη για φωτιές στη Δράμα
Επιπλέον, στον 51χρονο που συνελήφθη ως υπαίτιος πρόκλησης 3 πυρκαγιών κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση σε αγροτική έκταση στο δήμο Δοξάτου Δράμας, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και θα εκτίσει κανονικά 3 μήνες.

Επιπλέον, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.400 ευρώ.

Οι παραπάνω φωτιές έκαψαν μικρές εκτάσεις, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν και τις αντιμετώπισαν, προτού λάβουν επικίνδυνες διαστάσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι στη στάση του ΟΑΣΘ

evosmos

Παραβάσεις για ένα στα δέκα βενζινάδικα – Τι δείχνουν τα στοιχεία

evosmos

Άγριο κράξιμο στην Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνισή της στο Ηρώδειο

evosmos

Leave a Comment