ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία πριν λίγο στην χώρα μας: Τρεις νεκροί σε φριχτό τροχαίο

Τραγωδία πριν λίγο στην χώρα μας

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουλίου στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου-Κορίνθου στην Αργολίδα.

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος είναι τρεις νεκροί. Πρόκειται για αλλοδαπούς τουρίστες, που βρίσκονταν στην περιοχή για παραθερισμό. Σύμφωνα με το argonafplia.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε, όταν το Ι.Χ. που επέβαιναν εξετράπη της πορείας του στον κόμβο Μυκηνών – Φιχτίων και συγκρούστηκε με φορτηγό που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Τα αίτια του δυστυχήματος είναι μέχρι στιγμής άγνωστα και διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αργολίδος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο: Αγόρασε έτοιμο κοτόπουλο από σούπερ μάρκετ και είχε… σκουλήκια! Έπαθε σοκ η γυναίκα με το αηδιαστικό θέαμα! (φωτο)

evosmos

Νίκος Φλωρινιώτης: Αποκαλύπτει τι απέγινε η περιουσία του Γιάννη Φλωρινιώτη τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του

evosmos

Η απάντηση του εκπαιδευτικού στον Μητροπολίτη Δωδώνης που του τα έψαλε γιατί είχε το πουκάμισο έξω από το παντελόνι

evosmos

Leave a Comment