ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν – Αυτή είναι η εκτίμηση για την αιτία θανάτου του βρέφους

Το 15 μηνών βρέφος, που διακομίσθηκε από συγγενείς, την Δευτέρα, το μεσημέρι, εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, πέθανε από εισφόρηση, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Από εισφόρηση πέθανε το 15 μηνών βρέφος

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος «οι συνάδελφοι του νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα το μεσημέρι έζησαν μία τραγωδία. Αγοράκι 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό, έκαναν ότι μπορούσαν, πολύ παραπάνω από ότι προβλέπει το πρωτόκολλο, αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Παραμένει στο νεκροθάλαμο και θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Η εκτίμηση είναι ότι πιθανόν πέθανε από εισρόφηση. Οι συνάδελφοι είναι σοκαρισμένοι».

Η πρώτη εκτίμηση για το 15 μηνών βρέφος

Όπως ανέφερε το patrisnews, το το άτυχο μωρό διακομίσθηκε περίπου στη 1 μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα, από τη μητέρα του στο νοσοκομείο της πόλης, με την ίδια να ενημερώνει σε κατάσταση σοκ τους γιατρούς πως το παιδί της «δεν ανέπνεε» και για περισσότερη από μιάμιση ώρα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το μικρό αγοράκι στη ζωή, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φρίκη στο Πανελλήνιο: 47χρονος ήταν νεκρός στις τουαλέτες του Νοσοκομείο Αττικόν, για τουλάχιστον τρεις ημέρες

evosmos

«Stop» από την Τετάρτη στην πώληση διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ

evosmos

Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: «Είμαστε παντοδύναμοι και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί» (φώτο)

evosmos

Leave a Comment