ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 36χρονος δασεργάτης στη Γαλατσώνα – Τον πλάκωσε δέντρο και τον σκότωσε

Ένας 36χρονος εργάτης υλοτομικού συνεργείου έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου, ενώ εργαζόταν σε δασική περιοχή στο Τελέθριο Όρος, κοντά στην κοινότητα της Γαλατσώνας στη βόρεια Εύβοια.

Κατάρρευση Δέντρου – Σοβαρός Τραυματισμός

Σύμφωνα με το eviathema.gr, το τραγικό συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτομίας, όταν ένα δέντρο κατέρρευσε, προκαλώντας στον εργάτη σοβαρότατους τραυματισμούς, οι οποίοι αποδείχθηκαν μοιραίοι.

Οι αρχές αντέδρασαν άμεσα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και ομάδες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας από την Ιστιαία να καταφθάνουν γρήγορα στο σημείο του δυστυχήματος. Παρ’ όλα αυτά, δυστυχώς, ο άτυχος εργάτης δεν κατάφερε να επιβιώσει από τα τραύματά του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλώς τονε και ας άργησε! Ο αγαπητικός της Ράνιας Τζίμα! Είδε φως και μπήκε!

evosmos

Νίκος Κοκλώνης: Η υπερπολυτελής τριώροφη βίλα βγαλμένη από τα τρελά σου όνειρα – Πισίνα, solarium και ολόκληρο γυμναστήριο!(φωτο&βιντεο)

evosmos

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’64

evosmos

Leave a Comment