ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Έκανε θανατηφόρα βουτιά από ιστιοφόρο

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκαν οι οικογενειακές διακοπές μίας οικογένειας τουριστών στην Κρήτη, καθώς ο 50χρονος πατέρας της οικογένειας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου το απόγευμα όταν ο 50χρονος Γερμανός μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά τους βρίσκονταν σε ιστιοφόρο πραγματοποιώντας βόλτα στην Ντία.

Κάποια στιγμή ο 50χρονος έκανε βουτιά από το ιστιοφόρο για να απολαύσει το μπάνιο του ωστόσο τα μέλη της οικογένειάς του, τον είδαν λίγα λεπτά αργότερα να είναι μπρούμυτα στη θάλασσα και να μην κουνιέται.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το λιμενικό σώμα ενώ οι παρευρισκόμενοι τον ανέσυραν από τη θάλασσα και του έκαναν ΚΑΡΠΑ, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Δραματικές ήταν οι στιγμές στην παραλία, κατά την επιχείρηση διάσωσης του, με η σύζυγο του να τραβάει τα μαλλιά της γεμάτη αγωνία και απόγνωση και τα παιδιά του, να προσμένουν κάποια θετική εξέλιξη. Ανάλογη ήταν η αγωνία και των υπόλοιπων λουόμενων, όπως φαίνεται στην εικόνα που δημοσίευσε το patris.gr
Η σορός του ατυχου 50χρονου τουρίστα μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πανελλαδικές 2023: Viral το μήνυμα μιας υποψήφιας που ζήτησε ησυχία και οι απαντήσεις που πήρε! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Ο άντρας μου κατέβηκε στην Ικαρία να μαζέψει ελιές πριν 5 χρόνια και ακόμη να γυρίσει. Τι να κάνω;

evosmos

Κορωνοϊός – Συγκλονισμένοι οι φίλοι του αστυνομικού που πέθανε: «Έδωσε τεράστια μάχη!»

evosmos

Leave a Comment