ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρά δύο αδέρφια μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (21.05.2024) σε διαμέρισμα της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας με δύο άτομα, μια γυναίκα και έναν άνδρα να χάνουν τη ζωή τους.
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για φωτιά στο διαμέρισμα στην οδό Ακαδημίας.
Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή σύμφωνα με την ΕΡΤ. Λίγο πιο δίπλα βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός μιας γυναίκας.
Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για ηλικιωμένα αδέρφια τα οποία ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα, ενώ γίνεται προανάκριση για τα αίτια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαζέψτε τον! – Σοκ με τις δηλώσεις της Drag Queen για τους «γονείς που δεν θα πρέπει να κάνουν παιδιά»

evosmos

Πανικός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: Απολύθηκε δημοσιογράφος και παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια

evosmos

Toυς έπιασαν πάνω σε Ντάτσουν την ώρα που μάζευαν ελιές και είχαν στρώσει τα λιόπανα μιλώντας στο κινητό με τον άγνωστο αρχηγό της οργάνωσης στο Ιράν, Εβραίοι πράκτορες της Μοσάντ! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment