ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στο Σικάγο: 40χρονη σκοτώθηκε αφού παγιδεύτηκε σε μηχάνημα του αεροδρομίου

Η άτυχη γυναίκα παγιδεύτηκε σε μηχάνημα παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου στο Σικάγο
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε αεροδρόμιο στο Σικάγο κατά το οποίο μια γυναίκα έχασε τη ζωή της καθώς παγιδεύτηκε σε μηχανήματα στο χώρο παραλαβής αποσκευών.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 40 η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον τερματικό σταθμό 5 του διεθνούς αεροδρομίου O’Hare του Σικάγο. Ο χώρος παραλαβής αποσκευών εκεί στεγάζει αρκετές διεθνείς αεροπορικές εταιρείες.

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε και ο θάνατος της. Η αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σικάγο δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γυναίκα.

Το διεθνές αεροδρόμιο O’Hare, το οποίο άνοιξε το 1944 κοντά στην περιοχή Rosemont του Σικάγο, φιλοξενεί όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των United Airlines, American Airlines καθώς και των Frontier Airlines, και Spirit Airlines.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ: “ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ”

evosmos

Κοριτσάκι παραπονιόταν για «τέρας» στο δωμάτιό του: Αποδείχτηκε ότι ήταν μελίσσι με 50.000 μέλισσες (βιντεο)

evosmos

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!

evosmos

Leave a Comment