ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς: Έπεσε βράχος και σκότωσε νεαρή γυναίκα – Σε σοκ οι πεζοπόροι που ήταν μπροστά

Τραγωδία με μία γυναίκα νεκρή σημειώθηκε σήμερα στο φαράγγι της Σαμαριάς, μετά και από πτώση βράχου που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

Η νεκρή ήταν πεζοπόρος, επισκέπτρια του φαραγγιού, η οποία κατέληξε από αιμορραγία.

 

 

Παράλληλα, δεκάδες άλλοι πεζοπόροι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο φαράγγι, καθώς οι βράχοι έχουν αποκλείσει τις διόδους. Αδιευκρίνιστος παραμένει μέχρι στιγμής ο αριθμός των εγκλωβισμένων. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική που έχει επικοινωνία μαζί τους, βρίσκονται σε ασφαλή σημεία.Το συμβάν έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, στη έξοδο προς Αγία Ρουμέλη.

Δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της ΕΜΟΔΕ από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο σημείο για τη διάσωση των εγκλωβισμένων. Εκεί κατευθύνεται και ελικόπτερο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τέλος ο EastMed: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε να μην χρηματοδοτηθούν ξανά έργα φυσικού αερίου!

evosmos

«Με απάτησε με μία λουλουδού. Έσπασα όλο το σπίτι»: Ο άντρας που κεpάτωσε την Άντζελα Δημητρίου

evosmos

Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου για έντονο καιρικό φαινόμενο με αφρικανική σκόνη

evosmos

Leave a Comment