ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις θάνατοι σε παραλίες – Έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ κολυμπούσαν

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Ωρεών, ότι μία 64χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Ελληνικών Ευβοίας. Η 64χρονη, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, ότι ένας 77χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Νέας Καλλικράτειας του Δήμου Νέας Προποντίδας. Ο 77χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου, ότι ένας 49χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θαλάσσια περιοχή Μαρίνας Φοίνικα Σύρου.

Ο 49χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρήτη: «Εφιάλτης» για 17χρονο σε κατάστημα κράτησης νέων – «Μαμά με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» (βίντεο)

evosmos

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚEΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦIΕΣ ΑΠO ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜO ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜOΝΟΙΑ: ΕΛΕYΘΕΡΟΣ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ – «ΤΗ ΧΤYΠΗΣΕ ΜΕ ΞYΛΟ ΚΑΙ ΣIΔΕΡΟ»

evosmos

Eπιδότηση ρεύματος: Το «δούλεμα πάει σύννεφο» της κυβέρνησης προς τον Έλληνα πολίτη – Δίχως ντροπή και δίχως ενσυναίσθηση

evosmos

Leave a Comment