ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις μητέρες χάσαν τη γη κάτω απ’τα πόδια τους: Φριχτό τροχαίο με παιδιά 19 ετών, νταλίκα καρφώθηκε πάνω τους

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα, αφήνοντας την τοπική κοινωνία σε σοκ. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το πρωί στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στην περιοχή της Οβρυάς, όταν ένα αυτοκίνητο που επέβαιναν τρεις 19χρονοι συγκρούστηκε με σφοδρότητα με μια νταλίκα.

Τροχαίο Σοκ στην Πάτρα: Αυτοκίνητο 19χρονων Συγκρούστηκε με Νταλίκα

Οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου, όλοι μόλις 19 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά από τη σύγκρουση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, δύο από τους νεαρούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως μετά το ατύχημα, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Αγωνία για τις Οικογένειες

Οι μανάδες των τριών νεαρών περιμένουν με αγωνία στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση των παιδιών τους κρίνεται σοβαρή. Το συμβάν έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με τις προσευχές όλων να συνοδεύουν τους τραυματίες και τις οικογένειές τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, προσπαθώντας να ρίξουν φως στις ακριβείς αιτίες της σύγκρουσης.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η αγγελία που έγινε viral: Επιχειρηματίας στη Λάρισα αναζητά κοπέλα «ανεμβολίαστη, αδύνατη, ορθόδοξη» (φωτο)

evosmos

Οι αλλοδαποί θέλουν νέα Συρία στη Λέσβο: «Στρατός» 1000 παράνομων μεταναστών επιτίθεται σε αστυνομικούς

evosmos

Με αυτό το κολπάκι θα ανάψεις το τζάκι χωρίς προσάναμμα

evosmos

Leave a Comment