LIFE STYLE

“Τρελάθηκε” ο Κων/νος Αργυρός: Η 1η αντίδραση του μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αλεξάνδρας

Η ανακοίνωση που έκανε το πρωί το γύρο των social media είναι ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι που αναμένεται να φέρει χαρά και ευτυχία στην οικογένειά τους σε λίγους μήνες.

Μετά την είδηση αυτή, το TLIFE επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, παρά την ευγένεια του, φάνηκε ενοχλημένος από τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του. Είναι γνωστό ότι κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει ανάλογες ειδήσεις για τον καλλιτέχνη, που πάντοτε διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά την σχετική νεότητα της σχέσης τους το τελευταίο έναν μισό χρόνο, το ζευγάρι διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν πραγματοποιεί συχνές κοινές εμφανίσεις.

Το Χρονικό της Σχέσης τους:

Η Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών Γιώργου Νίκα, είναι η γυναίκα που τα τελευταία δύο περίπου χρόνια έχει εισέλθει στη ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού, αρχίζοντας μια σχέση που κρατά «αθόρυβα» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι διακοπές στην Κεφαλονιά

Το ζευγάρι επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι να αποδράσει στην Κεφαλονιά, όπου έκαναν θαλάσσια σπορ, δημοσιεύοντας αργότερα σχετικά βίντεο και φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Η συναυλία στο Los Angeles

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφτηκε τη Βόρεια Αμερική για μια σειρά συναυλιών, με την τελευταία να πραγματοποιείται στο «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος μέσω των κοινωνικών του δικτύων αποκάλυψε την παρουσία της Αλεξάνδρας Νίκα.

Η εντυπωσιακή 25χρονη ταξίδεψε για μια ακόμα φορά προκειμένου να στηρίξει τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Αργυρό, στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παπαδάκης και Αναστασοπούλου! Δείτε τι συνέβη και χάλασε το κλίμα

evosmos

Θανάσης Πάτρας για Φάρμα: «Με φώναξαν να κάνω κάτι και να πάρω πολύ καλά χρήματα»

evosmos

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων, έχω σκεφτεί και την υιοθεσία»

evosmos

Leave a Comment