ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Θήβα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Φοβερό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε στη ζωή ενός ατόμου, ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν μεταξύ των οποίων και ανήλικο παιδί, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου στο 6ο χλμ Ε.Ο. Θήβας – Χαλκίδας στο ύψος της διασταύρωσης του Υπάτου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα – ζευγάρι με το παιδί τους – συγκρούστηκε στο ρεύμα προς Χαλκίδα με προπορευόμενο φορτηγό όχημα.

Από τα συντρίμμια του πρώτου οχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του και απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι από την Πυροσβεστική η συνοδηγός και το ανήλικο παιδί. Αμφότεροι διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δήμητρα Ματσούκα για τον σύζυγό της Πέτρο Κόκκαλη: «Χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή»

evosmos

Πήγε να βγάλει σέλφι ο αλλοδαπός που πνίγηκε στη Λευκάδα!

evosmos

Θεσσαλονίκη: 66χρονος ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι της Επανομής – Η ανακοίνωση του λιμενικού

evosmos

Leave a Comment