ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτός θάνατος στη Λάρισα: Άνδρας κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητό του, σε σοκ οι Πυροσβέστες που τον βρήκαν

Σοκαριστική είναι η είδηση του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στη Λάρισα νωρίς το πρωί της Κυριακής, έχοντας τραγική κατάληξη για έναν άνδρα, ο οποίος υπέστη φρικτό θάνατο στην οδό Καρδίτσης, όταν έχει απανθρακωθεί μέσα στο όχημά του.

Άνδρας κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητό του
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί, μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου. Το αυτοκίνητο, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα του φωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας κινητοποιήθηκε άμεσα, φτάνοντας στο σημείο με δύο υδροφόρες και δύο υποστηρικτικά οχήματα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, οι πυροσβέστες δεν μπόρεσαν να απελευθερώσουν τον άτυχο άνδρα εγκαίρως.

Σε σοκ οι Πυροσβέστες που τον βρήκαν

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στις 27-29 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο στα μουσεία

evosmos

Ιωάννινα: Πατέρας κατήγγειλε το ΕΚΑΒ ότι αρνήθηκαν διακομιδή της 7χρονης κόρης του λόγω «λήξης βάρδιας»!

evosmos

Κρητικός γάμος: Αδελφές από άλλη μάνα – Εντυπωσίασαν νύφη και κολλητή της [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Leave a Comment