ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά εκδηλώθηκε σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη. Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Πέμπτη (22/8) το απόγευμα στην περιοχή Κουφάλια. Όπως έγινε γνωστό, το λεωφορείο ανήκει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival, το λεωφορείο βρισκόταν στην επαρχιακή οδό Χαλκηδόνας – Κουφαλίων, όταν ξέσπασε η φωτιά. Έντρομοι οι επιβάτες εγκατέλειψαν το όχημα, την ώρα που η πυρκαγιά συνέχιζε να επεκτείνεται.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Οι φλόγες προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημα. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμένους επιβάτες. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έχω κάνει πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν «κίτρινα» αλλά ήθελα την τηλεθέαση!

evosmos

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απαντά για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

evosmos

Οδήγηση με λαμπάκι βενζίνης: Βλάπτει το όχημα ή όχι;

evosmos

Leave a Comment