ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Πάτρα: Η συγκλονιστική στιγμή που ήρωας αστυνομικός πήρε αγκαλιά ηλικιωμένο και τον απομάκρυνε από τις φλόγες

Η φωτιά στην Πάτρα, που ξέσπασε σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι, σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική και σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, όχι μόνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά και την απομάκρυνση των κατοίκων.

Η πυρκαγιά που σημειώθηκε στην πυκνοκατοικημένη περιοχή Αρόη, εξαπλώθηκε γρήγορα, με τους καπνούς να έχουν πνίξει την περιοχή και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Το Καραμανδάνειο νοσοκομείο εκκενώθηκε με ασφάλεια, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι ήχησε και το 112, με την Πυροσβεστική και Αστυνομία να προσπαθούν να εκκενώσουν σπίτια και ιδρύματα της περιοχής, ενώ οι κάτοικοι να παλεύουν με τις φλόγες για να σώσουν τις περιουσίες τους.

Απομακρύνθηκε ηλικιωμένος από τη φωτιά στην Πάτρα

Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Πάτρα

Πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής επιχειρούν να απομακρύνουν από τις φλόγες έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Όπως υπογράμμισε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή “Live News” «κοιτάξτε εδώ, είναι πραγματικά συγκινητικό. Εκεί ήταν και η Ελένη, που έχει καταγράψει το πλάνο, όπου έβγαλαν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο αγκαλιά από το σπίτι με πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: Συνελήφθη ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή δολοφονίας του 27χρονου Μάριου

evosmos

Κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πουλούσε κλεμμένα κινητά

evosmos

Νέες απειλές πολέμου από τον Τσαβούσογλου: “Η Ελλάδα έχει εξοπλίσει νησιά, δεν θα δείξουμε επιείκεια”

evosmos

Leave a Comment