ΕΛΛΑΔΑ

Φώκι: Η παραλία στην Κεφαλονιά που θα σας «μαγέψει» από το πρώτο λεπτό [ΦΩΤΟ]

Αν φέτος το καλοκαίρι έχετε κανονίσει να επισκεφθείτε την Κεφαλονιά, τότε σίγουρα πρέπει να πάτε για μπάνιο στην παραλία Φώκι, η οποία θα σας «μαγέψει» από το πρώτο λεπτό που θα την αντικρίσετε.

Το Φώκι -ονομάζεται έτσι γιατί στην περιοχή εμφανίζονται συχνά οι θαλάσσιες φώκιες Monachus- Monachus- απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το διάσημο Φισκάρδο.

Πρόκειται για μια μικρή, αλλά πολύ γοητευτική παραλία, εύκολα προσβάσιμη, με πεντακάθαρα νερά και πλούσια βλάστηση (οι ελιές βρίσκονται σχεδόν στην αμμουδιά) και οι απίστευτες εικόνες, θα εντυπωθούν σίγουρα στη μνήμη σας.

Αποτελεί ιδανική τοποθεσία για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς είναι απομονωμένη, ήρεμη και προστατευμένη από ανέμους και κύματα, ενώ και τα νερά της είναι αρκετά ρηχά.

Εδώ, εκτός από ελιές υπάρχουν επίσης κυπαρίσσια και πεύκα που σε συνδυασμό με τα λευκά βότσαλα και τα καταγάλανα νερά, δημιουργούν ένα παραδεισένιο και ειδυλλιακό σκηνικό.

Μάλιστα, το μικρούλι Φώκι πρόσφατα αναδείχθηκε η έβδομη παραλία στον κόσμο με τα πιο γαλάζια νερά! Κοντά στην παραλία υπάρχουν αρκετές ταβέρνες, οπότε μπορείτε να σχεδιάσετε να περάσετε σε αυτήν μια ολόκληρη μέρα. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ και θα βρείτε την ησυχία που αποζητάτε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τουρκία: Πώς «γιόρτασε» την επέτειο του πραξικοπήματος στην Αγιά Σοφιά ο Ερντογάν

evosmos

Διάσωση στο Αντίρριο: Πώς ξέφυγε το κοριτσάκι από τον έλεγχο των γονιών του

evosmos

Να γιατί έχει καταντήσει έτσι η κοινωνία μας! Thug Slime: O τράπερ τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη… «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»! ΙΔΟΥ τα ΠΡΟΤΥΠΑ της νεολαίας (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment