ΚΟΣΜΟΣ

Φpiκn: Υπάλληλος βρεφονηπιακού σταθμού έδωσε σε κοριτσάκι 11 μηνών…

Μία 30χρονη βρεφονηπιοκόμος, στη Λυών, στη Γαλλία, σκότωσε κοριτσάκι 11 μηνών, δίνοντάς του καυστικό υγρό, επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του.

Την ημέρα της δολοφονίας, η υπάλληλος του βρεφονηπιακού σταθμού πληκτρολόγησε στο κινητό της τηλέφωνο «τι κάνω όταν ένα παιδί φάει αποφρακτικό τουαλέτας».

Στην αρχή αρνιόταν ότι το έκανε επίτηδες, ωστόσο, αργότερα «λύγισε» και παραδέχτηκε τη δολοφονία.

Ειδικότερα, η Μίριαμ Ζαουέν κατηγορείται για τη δολοφονία της μικρής Λίζας, η οποία έχασε τη ζωή της τον Ιούλιο του 2022, από τις σοβαρές σωματικές βλάβες που της προκάλεσε το καυστικό υγρό (σ.σ. αποφρακτικό.

Όπως υπογράμμισε κατά την έναρξη της δίκης, χθες, Τρίτη, «παραδέχομαι τα γεγονότα, όμως δεν έγινε εσκεμμένα», αλλά αρνήθηκε ότι ήθελε να το σκοτώσει.

Αντιμέτωπη με ισόβια η 30χρονη βρεφονηπιοκόμος
Η κατηγορούμενη, η οποία είναι αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο ισόβιας κάθειρξης, δεν αμφισβητεί τα γεγονότα και το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την ετυμηγορία του αύριο, Πέμπτη.

Αν και στην αρχή το αρνιόταν, παραδέχθηκε τελικά την πράξη της, ισχυριζόμενη πως «αγανάκτησε από τα κλάματα» του άτυχου κοριτσιού.

«Η ιδέα της ήταν να την κάνει να σωπάσει», επεσήμανε η αξιωματικός που ανέλαβε τις έρευνες.

«Αγαπάω τα παιδιά», απάντησε η Ζαουέν, όταν τη ρώτησε σχετικά ο πρόεδρος του δικαστηρίου.

Κατά την έρευνα, γονείς περιέγραψαν την 30χρονη ως μία γυναίκα που είχε δυσκολίες στο να επικοινωνήσει, «ορισμένες φορές σε συναισθηματική φόρτιση» ή «κάπως απότομη», «κάπως άβολη με τα παιδιά».

Κληθείς να καταθέσει, ο πατέρας της σημείωσε ότι «δεν είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό τη και όλη την ώρα φοβόταν πως κάποιος θα την κακολογήσει. Η παραμικρή αλλαγή στη ρουτίνα, τής προκαλούσε πανικό».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δείτε βίντεο: Πανικός σε κρουαζιερόπλοιο στη Βόρεια Θάλασσα με κύματα 20 μέτρων, φωνές και επιβάτες με σωσίβια

evosmos

Αδιανόητη τραγωδία: Κατέρρευσε γέφυρα που έπρεπε να έχει κατεδαφιστεί – Υπάρχει νεκρός και τραυματίες – Θρήνος στη χώρα

evosmos

Ντουμπάι: Ιρλανδή αεροσυνοδός ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει και κινδυνεύει με φυλακή

evosmos

Leave a Comment