ΚΟΣΜΟΣ

Χάος σε πτήση της Alaska Airlines – Επιβάτης άρπαξε γυναίκα από τα μαλλιά

Το παράξενο περιστατικό συνέβη την 1η Φεβρουαρίου 2025 στην πτήση 2221 της Alaska Airlines, στο διεθνές αεροδρόμιο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, λίγο πριν απογειωθεί για το Πόρτλαντ του Όρεγκον.
Τον αλλοπρόσαλλο άνδρα, με κοντά γκρίζα μαλλιά και γυαλιά, προσπάθησε να συγκρατήσει ένας αεροσυνοδός- όπως φαίνεται και στα πλάνα ενός σχετικού βίντεο που ανέβηκε στα social media.
Ο αεροσυνοδός, όπως δείχνουν τα σοκαριστικά πλάνα του βίντεο, γρονθοκόπησε τον άνδρα αρκετές φορές, προσπαθώντας να τον κάνει να αφήσει την γυναίκα ενώ και άλλοι επιβάτες προσπάθησαν να επέμβουν και να βοηθήσουν.

Η γυναίκα τελικά σηκώθηκε και απομακρύνθηκε, ενώ ο αεροσυνοδός είχε το χέρι του στον ώμο του άνδρα, ενώ εκείνος ούρλιαζε δυνατά.
Δεν είναι σαφές τι ακριβώς προκάλεσε τη συμπεριφορά του άνδρα, αλλά σύμφωνα με έναν επιβάτη «τον συγκράτησαν για αρκετά λεπτά πριν συλληφθεί».

Το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη μετά το περιστατικό ενώ η πτήση ακυρώθηκε «καθώς μια αεροσυνοδός αρνήθηκε να πετάξει και δεν μπορούσε να αντικατασταθεί», δήλωσε ο επιβάτης.
Η Alaska Airlines δήλωσε στη DailyMail ότι ο άνδρας επιβάτης «φάνηκε να βιώνει ένα βίαιο ιατρικό επεισόδιο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Δεν θέλω να πεθάνω» – Ο καρκίνος εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα της Σάνεν Ντόχερτι

evosmos

Μπελάδες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον στέλνουν και πάλι στο δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού που υπάρχει από το 2009

evosmos

To σοκαριστικό βίντεο την ώρα που φλεγόταν το αυτοκίνητο του Ντιόγκο Ζότα (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment