ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική- Ανείπωτη τραγωδία: 8χρονο παιδί νεκρό, έσβησε μπροστά στα μάτια των γονιών του

Τραγωδία πριν λίγο στη Χαλκιδική: Ένα 8χρονο παιδί έχασε τη ζωή του – κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί υπέστη θάνατο από οξεία περικαρδίτιδα.

Χαλκιδική:  ένα 8χρονο παιδί στη Ιερισσό

Σύμφωνα με όσα αναφέρει και το τοπικό μέσο   thesstoday.gr, το παιδάκι κατέρρευσε απότομα μπροστά στους γονείς του. Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε οξεία περικαρδίτιδα.

Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών του

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το άτυχο παιδάκι στη ζωή, εφαρμόζοντας καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, δυστυχώς όμως χωρίς επιτυχία. Αργότερα, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Ιερισσού, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το παιδί υπέφερε από αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή εξελίχθηκε σε οξεία περικαρδίτιδα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Κύπρος θα προχωρήσει σε οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών με την Ελλάδα: Τι αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ

evosmos

Χαμός στην Κόρινθο: Έπιασε τον σύζυγό της με την ερωμένη του και τη μαχαίρωσε

evosmos

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!! Στάνκογλου: «Προσπαθώ να πείσω τον γιο μου να γραφτεί μπαλέτο – Δεν θέλει γιατί…

evosmos

Leave a Comment