ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: «Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί», λέει ο πατέρας του 19χρονου

Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κασσάνδρας έδωσε το παρών ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής.

Ο κ. Καϊμπάλης δίνει τον δικό του αγώνα για τη διαλεύκανσης της υπόθεσης του δυστυχήματος στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, με σκοπό να αποδωθούν οι ανάλογες ευθύνες.

«Να δω ποιος θα πάρει τις ευθύνες, κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί. Τα γεγονότα και τα έγγραφα δείχνουν ότι ο δήμος έχει την πρώτη ευθύνη» δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η απώλεια του γιου του έχει αφήσει ολόκληρη την οικογένεια σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Ζήτησε συγκεκριμένα να ενημερωθεί για το θέμα του λούνα παρκ, ενώ υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η αντιπολίτευση κατέθεσε μήνυση εναντίον της δημάρχου, κας. Χαλκιά, για παράβαση καθήκοντος, καθώς -όπως είπε η αντιπολίτευση- δεν ενημερώθηκε ποτέ για το χαρτί που έστειλε η αστυνομία με το οποίο ενημέρωνε το σώμα ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε άδεια λειτουργίας.

Έτσι όπως υποστηρίζουν δεν μπόρεσε ποτέ να συνεδριάσει η δημοτική επιτροπή προκειμένου να σφραγίσει και την επιχείρηση.

«Ο δήμος Κασσάνδρας αυτό το καλοκαίρι, άμεσα ή έμμεσα εμπλέκεται σε τρεις απώλειες ζωών. Η σιωπή καμία φορά σημαίνει και ενοχή. Καταθέσαμε μήνυση εναντίον της δημάρχου, καθώς θεωρούμε ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της», όπως είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Κασσάνδρας.

 

newsbomb.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΣΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ! ΜΑΡΤΥΡΑΣ – ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ “ΣΠΑΣΕΙ” ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ!

evosmos

Άνοιγμα σχολείων: Πώς θα γίνει ο αγιασμός – Πρωτοφανή περιοριστικά μέτρα

evosmos

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τουρκαλάδες για το Λαύριο και επιτίθονται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Προειδοποιούμε τον Έλληνα υπουργό να μην κάνει τα στραβά μάτια σε τρομοκρατικές οργανώσεις»

evosmos

Leave a Comment