ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Υπόμνημα με ερωτήματα για το λούνα παρκ κατέθεσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του 19χρονου Γιάννη

Υπόμνημα με πέντε ερωτήματα κατέθεσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του 19χρονου Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο στο μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Η οικογένεια του νεαρού ζητά απαντήσεις και μεταξύ των ερωτημάτων, είναι το πότε ηλεκτροδοτήθηκε η επιχείρηση και ποιος έβγαλε την άδεια καταλληλότητας για το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Το υπόμνημα αναφέρει αναλυτικά:

Αιτούμεθα να διερευνηθεί:

α) Πότε ηλεκτροδοτήθηκε η επιχείρηση λούνα παρκ;

β) Τι έγγραφα κατατέθηκαν για την ηλεκτροδότηση του λούνα παρκ;

γ) Πού πιστοποιήθηκαν τα έγγραφα που τυχόν κατατέθηκαν;

δ) Ποιο πρόσωπο έχει βγάλει την άδεια καταλληλότητας για το συγκεκριμένο μηχάνημα; Πότε εκδόθηκε η συγκεκριμένη άδεια; Με ποια χρονική ισχύ;

ε) Να προσκομιστούν στην Εισαγγελική – Προανακριτική Αρχή το τιμολόγιο αγοράς του επίμαχου μηχανήματος/παιχνιδιού και τα έγγραφα συνοδευόμενα με τη μελέτη για την πιστοποίηση του συγκεκριμένου μηχανήματος από διαπιστευμένο/πιστοποημένο φορέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

51χρονος άνδρας έκανε ανάληψη 390 ευρώ σε ΑΤΜ: Λίγα λεπτά μετά δεν πίστευε στο μάτια του!

evosmos

ΣΟΚ! Κτηνωδία στη Λαμία: Έκαψαν ζωντανό σκύλο(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

evosmos

Οικογένεια στον Βόλο έμεινε στον δρόμο – Θα μείνουν στο αυτοκίνητο δυο παιδιά

evosmos

Leave a Comment