ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός σε μίνι μάρκετ της Αθήνας – Τραβούσε τα μαλλιά του ο ιδιοκτήτης – Πήγε να ψωνίσει λίγα πράγματα για το σπίτι κι έφυγε με 300.000€

Μια συνηθισμένη επίσκεψη σε mini market στο κέντρο της Αθήνας εξελίχθηκε σε ανεπανάληπτη εμπειρία για έναν τυχερό παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ, ο οποίος με ένα απλό δελτίο κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 300.000 ευρώ, προκαλώντας ενθουσιασμό στην τοπική κοινότητα.

Η μεγάλη τύχη στο mini market

Ο τυχερός αγοραστής επισκέφθηκε το mini market επί της οδού Αχιλλέα Παράσχου 115, προκειμένου να προμηθευτεί καθημερινά είδη, όμως δεν δίστασε να δοκιμάσει την τύχη του στο παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ» του ΣΚΡΑΤΣ. Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Δημήτρης Ρίμπας, «Μαγική» χαρακτηρίστηκε η επίσκεψη, αφού «ο μεγάλος νικητής έλαβε το καλύτερο δώρο μαζί με τα ψώνια της εβδομάδας». Ο ίδιος προσέθεσε: «Ελπίζω να συνεχίσει να επισκέπτεται το κατάστημά μας και να δοκιμάζει την τύχη του στα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ», ενώ τόνισε πως το ευτυχές γεγονός έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους πελάτες.

Ο τυχερός λαχνός και το σύμβολο των κερασιών

Το παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», με κόστος μόλις 3 ευρώ, προσφέρει διάφορους τρόπους κέρδους, όμως, σύμφωνα με τον κ. Ρίμπα, «τα μεγάλα έπαθλα… κρύβονται δίπλα στο σύμβολο που απεικονίζει τρία μαύρα κεράσια». Ο ιδιοκτήτης επεσήμανε με χαμόγελο πως «είμαι σίγουρος πως το συγκεκριμένο φρούτο θα είναι πλέον το αγαπημένο του νικητή. Ήταν όντως μαγικό για εκείνον!». Το τυχερό δελτίο αποτέλεσε αφορμή για αισιοδοξία και ελπίδα, τόσο για τον ίδιο τον νικητή όσο και για όσους ακολούθησαν το παράδειγμά του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία Τέμπη: «Να πληρώσουν όλοι» ζητά εργαζόμενη που είχε ρεπό την ημέρα της τραγωδίας

evosmos

Στον «αυτόματο πιλότο» οι φορολογικές δηλώσεις μισθωτών και συνταξιούχων – Θα τις συμπληρώνει η Εφορία

evosmos

«Όσο ήμουν παντρεμένος δεν πήγα ποτέ με άντρα. Τα είχα με γνωστό πρωταγωνιστή και νόμιζαν ότι είναι στρέιτ»

evosmos

Leave a Comment