ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός σε συναυλία του Κουρκούλη! Βούλγαρος έκανε τον… μάγκα αλλά έπεσε στο λάθος άτομο!

Ο Νίκος Κουρκούλης έδωσε την Παρασκευή συναυλία για τον χορό της ομάδας Κεραυνού Ελευθερών στην Καβάλα, στην οποία έδωσαν το «παρών» περίπου 1.500 θεατές.

Μόνο που τα ξημερώματα, ο χώρος μετετράπη σε ρινγκ καθώς ένας Βούλγαρος, αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Τα τραπέζια και οι καρέκλες, όμως, που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Αυτό που δεν ήξερε ο Βούλγαρος ήταν ότι ο νεαρός τον οποίο φέρεται να χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης είδε τι συνέβαινε διέκοψε τη συναυλία με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρήνος σε τροχαίο: Νεκρός ο οδηγός – Κατέληξε μία από τις δίδυμες 15χρονες – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο

evosmos

Τέλος το OPEN – Αυτά τα κανάλια αγοράζουν Δημήτρης Μελισσανίδης και Μάριος Ηλιόπουλος

evosmos

Λαμία: Αστυνομικός έπιασε στα “πράσα” τη σύζυγο με τον εραστή και τους πλάκωσε στο ξύλο

evosmos

Leave a Comment