ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Θαλάσσια χελώνα δάγκωσε λουόμενη στο Μαράθι – Μεταφέρθηκε σε κλινική

Μíα θαλάσσια χελώνα δάγκωσε λουόμενη το βράδυ της Τρίτης (16/07) στο Μαράθι, στα Χανιά. Η γυναίκα βρισκόταν στο νερό, λίγα βήματα μακριά από την αμμουδιά, όταν δέχθηκε το δάγκωμα, αποκομίζοντας τραύματα στα οπίσθια, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική των Χανίων όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της χορηγήθηκε αντιβίωση προληπτικά.

Δεν είναι σαφές πώς ακριβώς προέκυψε το δάγκωμα, όμως, σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι οι λουόμενοι, σε περίπτωση που εντοπίσουν θαλάσσια χελώνα στη θάλασσα κοντά τους, δεν πρέπει να την πλησιάζουν για λόγους ασφαλείας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έβρος: «Παλικαρίσιο αν κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά» λέει ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς

evosmos

Ψευτογιατρός: Ο γιος του οικοδόμου από το Ξυλόκαστρο που επέστρεψε ως πλούσιος πιλότος

evosmos

Είναι δηλητηριώδες, μοιάζει με τεράστια κατσαρίδα και… πετάει: Συναγερμός σε ελληνική πόλη, βρέθηκε το έντομο “τρόμος” – Πως θα το αναγνωρίσετε

evosmos

Leave a Comment