ΕΛΛΑΔΑ

Χρύσα Ρώπα: Αν πάθω κάτι οικονομικά και συναισθηματικά, θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη Λαζόπουλου!

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για τις αναμνήσεις από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και τον Λάκη Λαζόπουλο, μεταξύ άλλων, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Έχω θαυμάσει τον εαυτό μου πάρα πολύ στο “Τσαντίρι”. Εκεί είναι διπλό, είναι και θέατρο, που το εισπράττεις εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι και τηλεόραση. Κάποια στιγμή είχα ζητήσει ένα τούβλο, το απέρριψα το πρώτο και μου έφεραν ένα αληθινό, εγώ όμως είχα μείνει στο ψεύτικο. Το σηκώνω έτσι και βλέπω στο πουκάμισο του Λάκη αίματα και δεν καταλάβαινα από πού είναι. Δεν το έχετε δει αυτό; Είχα αίματα στο κεφάλι».

Επίσης, πρόσθεσε: «Εγώ δεν παίρνω τον Λαζόπουλο να μου πει τι αρρώστια έχω. Λέω ποιος άνθρωπος οικονομικά και συναισθηματικά, αν τυχόν πάθω κάτι ποια πόρτα θα χτυπήσω; Θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη. Ξέρω ότι θα με νοσηλεύσει».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εσύ τα γνώριζες; – Δες ποια είναι τα αντικείμενα στο σπίτι που κάνουν αργό το WiFi

evosmos

Παρίσι 2024: Η Ελλάδα ανανεώνει την παραδοσιακή Τελετή Αφής – Η ηθοποιός Μαίρη Μηνά θα υποδυθεί την Πρωθιέρεια

evosmos

Απίστευτο: Πάρκαρε παράνομα, έβγαλε τις πινακίδες για να γλιτώσει το πρόστιμο και πήγε για τσίπουρα

evosmos

Leave a Comment