LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Όλη η Τήνος έτριβε τα μάτια της με το τεράστιο γιοτ που έσκασε στο λιμάνι, μόλις είδαν ποιανού Έλληνα είναι…

Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στην Τήνο, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του, ονόματι «VERA», η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Ειδικότερα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατέπλευσε στην Τήνο, με το υπερπολυτελές γιοτ να δένει στο λιμάνι του νησιού και όπως είναι λογικό, έκλεψε την παράσταση, λόγω των ντόπιων, όσο και των τουριστών.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με το πολυτελές γιοτ του

Σύμφωνα με το «Tinos Today», ο πρόεδρος της ΑΕΚ με τη θαλαμηγό του βρέθηκαν στην περιοχή και δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού οι περαστικοί αντίκρισαν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «VERA» διαθέτει αίθουσα όπου ο εφοπλιστής μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια και πολλές ακόμα ανέσεις για τον ίδιο και τους προσκεκλημένους του.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Δημήτρη Μελισσανίδη

Δημήτρης Μελισσανίδης θαλαμηγός

Το σκάφος Nobiskrug (κατασκευάζεται στην Γερμανία), το μήκος του οποίου αγγίζει τα 73,5 μέτρα, είναι χρονολογίας 2011, ωστόσο ο «Τίγρης» το ανακατασκεύασε το 2023 και πλέον είναι σαν… καινούργιο. Το συγκεκριμένο έχει 6 καμπίνες, πλήρωμα 16 άτομα και μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες.

Η πολυτέλεια ξεπερνά κάθε φαντασία, καθώς διαθέτει, cinema, spa, ελικοδρόμιο, σάουνα και… beach club. Εννοείται πως για την διασκέδαση των φιλοξενουμένων υπάρχει σωρεία παιχνιδιών και gadget, όπως, Jet Ski, SUP, Flyboard, seabob, θαλάσσιο σκι κ.ά. Επιπλέον και για τις ανάγκες εύκολης μετακινήσεις των επιβατών υπάρχουν δύο επιπλέον σκάφη (tender), μήκους 6.15 και 12.70 μέτρων το καθένα.

Οι κινητήρες που δίνουν ώθηση είναι δύο, με συνολική ισχύς τους 4.720 ίππους. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να κινηθεί το σκάφος είναι οι 17 κόμβοι (31.5 χλμ./ώρα), ενώ η ταχύτητα ταξιδιού είναι οι 15 κόμβοι.

Το πετρέλαιο είναι το καύσιμο που χρησιμοποιεί και η κατανάλωσή του την ώρα μεταφράζεται σε 900-1.000 λίτρα πετρέλαιο. Συνολικά η χωρητικότητα στα ντεπόζιτα φτάνουν τα 192.000 λίτρα.

Η τιμή του σκάφους κυμαίνεται κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως γνωρίζουμε το εν λόγω μισθώνεται ανά εβδομάδα με τιμές που ξεκινούν από τα 700.000 ευρώ και ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Δημήτρης Μελισσανίδης θαλαμηγός

 

 

Μητέρα ενός παιδιού, με σπάvιες δημόσιες εμφανίσεις: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Τζένη

Η Τζένη Μελισσανίδη παρευρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος “Weekend Max Mara” στην Ελλάδα, στη Γλυφάδα, σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Οι καλεσμένοι της οικογένειας Τσαβδάρογλου (DiL Fashion Group), μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Δημήτρη Μελισσανίδη, είχαν την ευκαιρία να δουν την τελευταία συλλογή Weekend Max Mara, συμπεριλαμβανομένης της SS24 συλλογής Phantasie, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Arthur Arbesser, τις τσάντες Pasticcino, καθώς και τις καπαρντίνες του brand.

Η κομψή εμφάνιση της Τζένης Μελισσανίδη

Η σύζυγος του εφοπλιστή, επιχειρηματία και ισχυρού άντρα της ΑΕΚ φόρεσε ένα κομψό ντύσιμο σε neon κίτρινες αποχρώσεις, με μαύρες και λευκές λεπτομέρειες, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με wedge εσπαντρίγιες σε μεταλλιζέ τόνο.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Τζένη Μελισσανίδη

Τζένη Μελισσανίδη δημόσια εμφάνιση

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρόμος στον Βόλο: Εφιάλτης για 26χρονη μητέρα – Την κυνηγούσε με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

evosmos

ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ :”ΕΞΩ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ; ΚΑΝΕΙΣ!” (ΦΩΤΟ)

evosmos

«Σφίγγει» ο κλοιός για Παππά και «White House» μετά τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα

evosmos

Leave a Comment