LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το διαδίκτυο χειροκροτά την Ράνια Τζίμα: Είπε για τον Απόστολο Λύτρα αυτό που φοβούνται όλοι οι παρουσιαστές να πουν

Πρώτη είδηση – και δυσάρεστη – των τελευταίων ημερών ο ξυλοδαρμός της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

Η είδηση είναι πρώτο θέμα συζήτησης σε εκπομπές ενώ απασχόλησε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Γιάννης Πρετεντέρης όσο και η Ράνια Τζίμα εξέφρασαν τις σκέψεις τους πάνω στην αναφορά του ποινικολόγου ότι πρόκειται να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια μετά την ειδεχθή του πράξη.

«Από τι ασθένεια θεραπεύεται ο κύριος Λύτρας; Θεραπεύεσαι από κάτι που πρέπει να πάσχεις, δεν μπορείς να θεραπεύεσαι έτσι. Απορία έχει ή ασθένεια;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Δεν φαντάζομαι να προσπαθήσει να ζητήσει το ακαταλόγιστο; Το λέω, επειδή τα έχουμε δει όλα κατά καιρούς» πρόσθεσε από την πλευρά της η Ράνια Τζίμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο 15χρονος Παντελής με μόλις 200 ευρώ έκανε το ποδήλατό του μηχανάκι!

evosmos

«Απάντηση» κυβέρνησης σε Άγκυρα για τις πολεμικές ιαχές Ρ.Τ.Ερντογάν: «Περιμένουμε να δούμε πότε θα αποκλιμακώσει»!

evosmos

Αυτοί πρέπει να βάλουν ένα «Σ» στο τζάμι του αυτοκινήτου; Μεγάλα τα πρόστιμα

evosmos

Leave a Comment