ΕΛΛΑΔΑ

24χρονος δεν πλήρωνε την βενζίνη που έβαλε και έσερνε με το αμάξι του τον υπάλληλο μέσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Ένας 24χρονος Ρομά πατάει γκάζι και σέρνει με το αυτοκίνητο τον υπάλληλο του βενζινάδικου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά του να μη πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε, σ’ ένα βίντεο ντοκουμέντο.

Ειδικότερα, το περιστατικό έγινε χθες, Κυριακή, ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα, με τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων να καταγράφουν τις κινήσεις του νεαρού και τον τραυματισμό του 56χρονου εργαζομένου, όταν στην κυριολεξία «γραπώθηκε» από το όχημα, προκειμένου να σταματήσει τον δράστη.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο υπάλληλος του πρατηρίου βάζει 25 ευρώ καύσιμα στο όχημα και όταν αφήνει την μάνικα, ώστε να κλείσει την τάπα του ρεζερβουάρ, ο νεαρός πατάει γκάζι για να φύγει χωρίς να πληρώσει.

Τότε, ο 56χρονος πιάνεται από το παράθυρο του οχήματος και ο νεαρός αυξάνει ταχύτητα και τον σέρνει για αρκετά μέτρα, μέχρι τελικά να πέσει στο έδαφος.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ένας πελάτης του πρατηρίου, που κοιτούσε σοκαρισμένος όσα συνέβαιναν, αλλά και διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τον 56χρονο να σέρνεται από το αυτοκίνητο, ακόμα και όταν βγήκε στην κεντρική οδό.

Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα χέρια και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

24χρονος Ρομά τραυμάτισε υπάλληλο βενζινάδικου

Συνελήφθη ο 24χρονος Ρομά και παραμένει υπό κράτηση

Ο 24χρονος Ρομά συνελήφθη μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ληστεία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου έλαβε προθεσμία για αύριο, Τρίτη και παραμένει κρατούμενος.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ζάκυνθος: Μια εβδομάδα χωρίς νερό – “Άφαντο” το πετρέλαιο

evosmos

Νέο χρονοδιάγραμμα πληρωμών: Πότε καταβάλλονται τα €534 και η επιδότηση για τη «Συν-Εργασία»

evosmos

Λέσβος: Οι Τούρκοι προσπάθησαν να περάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα πέντε βάρκες με μετανάστες

evosmos

Leave a Comment