ΚΟΣΜΟΣ

26χρονος νόμιζε πως βρήκε τη γυναίκα της ζωής του αλλά τη πρώτη νύχτα του γάμου κατάλαβε πως ήταν… άντρας

Ένας 26χρονος Ινδονήσιος ανακάλυψε εκ των υστέρων ότι η σύζυγος που παντρεύτηκε, είναι στην πραγματικότητα άνδρας.

Σύμφωνα με τα ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης, ο AK κατέληξε στην αστυνομία, αφού ανακάλυψε ότι η γυναίκα που είχε παντρευτεί, 12 ημέρες πριν, αποδείχθηκε ότι ήταν άντρας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Διαδίκτυο και αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά, με τον νεαρό να παραδέχεται ότι ερωτεύτηκε τη μέλλουσα σύζυγό του τη στιγμή που την είδε για πρώτη φορά και αφού συναντήθηκαν μερικές φορές, πήρε το θάρρος να της ζητήσει να αρραβωνιαστούν.

Εκ των υστέρων, ο γαμπρός παραδέχεται ότι η αρραβωνιαστικιά του είχε κάποιες ιδιορρυθμίες, αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό του ότι ήταν μεταμφιεσμένος άντρας.

Ο άνδρας, που παρουσιαζόταν ως Adinda Kanza Azzahra, προσπαθούσε πάντα να κρύψει το πρόσωπό του, χρησιμοποιώντας πέπλο ή χιτζάμπ, αλλά ο σύζυγός του δεν το σκέφτηκε πως μάλλον κάτι κρύβει.

Αντιθέτως, η συστολή που είχε του κέντρισε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον, οπότε δεν άργησε να της κάνει πρόταση γάμου, την οποία δέχτηκε, αλλά υποστήριξε ότι δεν είχε καμία στενή οικογένεια για να καλέσει στην τελετή και πως θα ήθελε ο γάμος να μείνει κλειστός.

Ο 26χρονος Ινδονήσιος προσπαθούσε ανεπιτυχώς να έρθει σε επαφή με τη σύζυγό του

Ακόμη και μετά το γάμο, ο άνδρας έκρυβε συνεχώς το πρόσωπό του και αρνιόταν να συναναστραφεί με την οικογένεια και τους φίλους του, στο χωριό του και συνεχώς απέφευγε τις προσπάθειές του να ολοκληρώσει τον γάμο.

Αφού άκουσε τα παράπονα του νεαρού, η οικογένειά του αποφάσισε να κάνει έρευνα για τη νέα του σύζυγο και ανακάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ακόμα εκεί και αποκάλυψε ότι ήταν πραγματικά άντρας, που αναφέρεται μόνο με τα αρχικά του, ESH, από τις ινδονησιακές εφημερίδες.

Η οικογένεια του Α.Κ. τον ενημέρωσαν και συμφώνησαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φρίκη δίχως τέλος στο Χονγκ Κονγκ: Βρέθηκε το κεφάλι της 28χρονης influencer! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Τι είναι Nτελούλου;

evosmos

Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά Νάνσι Πελόζι: Θα μάθει να σέβεται

evosmos

Leave a Comment