LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

37 ετών, περιουσία 2,8 δις: Η πάμπλουτη Ελληνίδα κληρονόμος και η κίνηση που “αποθεώνει” την χώρα μας

Ευγενία Νιάρχου: Η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα μαζί με αγαπημένες της φίλες και την αποκάλυψε έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ευγενία Νιάρχου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το πώς περνάει τις ημέρες της εδώ.

Τα μπάνια στη θάλασσα και οι βόλτες στην Αθήνα είχαν την τιμητική τους, καθώς όπως θα δεις και στις εικόνες, αυτά ήταν τα πράγματα που έλειψαν στην Ευγενία Νιάρχου από την χώρα μας.

Στους κοσμικούς κύκλους του διεθνούς jet set η Ευγενία Νιάρχου είναι μια προσωπικότητα με ισχυρή άποψη για το στυλ και τη ζωή.

Στα πρώτα της βήματα στον χώρο του σχεδιασμού κοσμημάτων, η Ευγενία Νιάρχου συνεργάστηκε με τον οίκο Repossi, επίσημο προμηθευτή κοσμημάτων της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό.

Επίσης, έχει παρακολουθήσει ειδικά μαθήματα στο Gemological Institute of America -σε μία προσπάθεια να επεκτείνει τις γνώσεις της πάνω στον σχεδιασμό κοσμημάτων με διαμάντια- ενώ, όπως η ίδια έχει στο παρελθόν αναφέρει, θα θυμάται πάντα με νοσταλγική διάθεση την εποχή που εργάστηκε στο Christie’s Fine Jewellery Department στη Νέα Υόρκη, που δεν είναι άλλο από το τμήμα υψηλής κοσμηματοποιίας του διάσημου οίκου.

Ολα αυτά, μέχρι που εμπνεύστηκε και έκανε πράξη, το 2013, το δικό της brand, Venyx World, με κοσμήματα που όπως η ίδια εξηγεί “αποτίουν φόρο τιμής στην ομορφιά της φύσης και στόχος τους είναι να μας κάνουν όλους να σκεφτούμε ξανά τι είναι πραγματικά όμορφο και πολύτιμο στη ζωή”. Η πρώτη συλλογή της Venyx, ονομάστηκε Reptilia και εστίασε τη φιλοσοφία της στην ομορφιά του δέρματος των φιδιών και των αλιγατόρων, ενώ η δεύτερη, γνωστή ως Theiya, επιχείρησε να “εξερευνήσει το φως και την ομορφιά της Ελλάδας”. Η τελευταία της συλλογή, η Oseanyx, ωδή στη θάλασσα και την ελληνική μυθολογία, συνδέει το διάστημα με τα έγκατα του ωκεανού. “Αγαπάω την αρχαιολογία και την ελληνική μυθολογία και γι’ αυτό στη δουλειά µου υπάρχουν πάντα αναφορές στην αρχαία Ελλάδα”, δηλώνει η ίδια.

Ευγενία Νιάρχου: Όλοι μιλούν για την νέα εμφάνιση της Ελληνίδας κληρονόμου

Ευγενία Νιάρχου: Πρόκειται για μία από τις διασημότερες παρουσίες του Instafram. Η ίδια κατά τη διάρκεια του lockdown την περασμένη άνοιξη ενημέρωνε τους followers της για το γεγονός πως της λείπουν τα ταξίδια και οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η Ευγενία Νιάρχου που μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, ταξίδεψε μέχρι το πολυαγαπημένο της Παρίσι. Αυτό, το έκανε για να παρευρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας. Ήθελε να καθίσει στην πρώτη σειρά στο λαμπερό σόου του οίκου Dior για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020. Ένα σόου που, όπως όλα τα υπόλοιπα, έγινε μπροστά σε ελάχιστους, εκλεκτούς προσκεκλημμένους.

Η Ευγενία Νιάρχου βάσισε την εμφάνιση της στη δύναμη του layering. Διάλεξε ένα πλεκτό, midi φόρεμα Dior, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό, κοντομάνικο πουκάμισο από μέσα. Ολοκλήρωσε το λουκ της με χρυσά κοσμήματα (υπέροχες οι πανέμορφες αλυσίδες στα πόδια της) και ένα καρό παλτό που έκανε την τέλεια αντίθεση. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα τα μισά πάνω και τα μισά κάτω και το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και φυσικό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποιοι θα δουν αυξήσεις στους μισθούς τους το 2024

evosmos

Άγκυρα: «Να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου άμεσα και να παραδοθεί στην Τουρκία αριθμός νησιών»

evosmos

Προσοχή: Πρόστιμο και 1.000 ευρώ σε οδηγούς και συνοδηγούς

evosmos

Leave a Comment