ΕΛΛΑΔΑ

Μορφή χιονοστιβάδας οι καταγγελίες για «μαϊμού» εμβολιασμούς σε όλη τη χώρα – Νοσηλεύτριες με πλαστά πιστοποιητικά και στη Θεσσαλονίκη

Η μία μετά την άλλη αποκαλύπτονται οι υποθέσεις με εικονικούς εμβολιασμούς ή ψευδή αποτελέσματα τεστ, γεννώντας ερωτήματα για την εμβολιαστική εκστρατεία.

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, με τις έρευνες να στρέφονται ακόμη και εκτός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, ερευνώνται καταγγελίες στη Βόρεια Ελλάδα για το ενδεχόμενο πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, εισαγόμενων από τη Βουλγαρία.

Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί στη Βουλγαρία θεωρούνται ύποπτα και συνεπώς τίθενται στο «στόχαστρο» των ελέγχων, εν μέσω του γενικού προβληματισμού που επικρατεί σχετικά με τις διαστάσεις που μπορεί να έχει το φαινόμενο έκδοσης «μαϊμού» πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Από ότι φαίνεται στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποίησαν τη γείτονα χώρα προκειμένου να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ήδη διεξάγεται ένορκη διοικητική εξέταση από τη διοίκηση του νοσοκομείου Γεννηματάς σχετικά με τέσσερις περιπτώσεις.

Πρόκειται για διοικητική υπάλληλο στο Γραφείο Κίνησης, η οποία φέρεται να έχει συγγένεια με τη διοικητική υπάλληλο στο Κέντρο Υγείας Παλαμά που έδινε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά και τρεις νοσηλεύτριες.

Οι τρεις νοσηλεύτριες που εργάζονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραδέχτηκαν χθες το πρωί στον διοικητή του νοσοκομείου ότι δεν έχουν εμβολιαστεί και πώς προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα ξεκινήσει ΕΔΕ και οι τρεις εργαζόμενες του νοσοκομείου θα τεθούν σε αναστολή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εντάξει, το είδαμε και αυτό! Ο Γιάννης Μπουτάρης guest star σε βίντεο κλίπ Έλληνα ράπερ (Βίντεο)

evosmos

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ – ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΡΑΦΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

evosmos

Κώστας Φραγκολιάς: Ζητά να κοπούν τα επιδόματα στους 25χρονους – «Να πάνε να δουλέψουν»! – Με ποια ιδιότητα κουνάει το δάχτυλο; ΟΡΓΗ στο Τουίτερ! (φωτο)

evosmos

Leave a Comment