LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Θεοφάνους: Γιατί ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη – «Έκανα λάθος»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης, στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, ζητά συγγνώμη για όσα είπε για τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη που είχαν ως αποτέλεσμα, η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, να του στείλει εξώδικο.

Ο μουσικοσυνθέτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος. Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική»!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εκατοντάδες τροχονομικές παραβάσεις σε λιγότερο από ένα 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία

evosmos

Ποινή φυλάκισης δύο ετών στη διευθύντρια που έδεσε με ταινία 13χρονο, «το έκανα για πλάκα, δεν δυσανασχετούσε» είπε

evosmos

Μερομήνια 2025: Έρχεται δύσκολος χειμώνας – Τι δείχνουν για το φθινόπωρο

evosmos

Leave a Comment