ΕΛΛΑΔΑ

Από το κακό στο χειρότερο! 15χρονος συνελήφθη και έκανε μοντάζ σε φωτογραφίες ανήλικων και τις έστελνε σε συμμαθητές τους

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη την Τρίτη 2 Μαΐου, στην περιοχή του Ασπροπύργου, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 15χρονος, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας ευπρεπείας και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος αφού υπέκλεψε τις φωτογραφίες δύο 12χρονων κοριτσιών από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τις επεξεργάστηκε, μέσω ειδικού προγράμματος, ώστε να φαίνονται γυμνές οι ανήλικες.

Αμέσως μετά ο 15χρονος απέστειλε τις επεξεργασμένες φωτογραφίες σε τουλάχιστον τρεις συμμαθητές του, κατά την διάρκεια κοινής συνομιλίας τους, μέσω της ίδιας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μηχανόβιος αστυνομικός τράκαρε μετωπικά με ΙΧ και εκσφενδονίστηκε στα 10 μέτρα!

evosmos

Το νέο μήνυμα της Νικολούλη για την υπόθεση του Άλεξ από τη Βέροια – «Άμα σας χτυπήσουν την πόρτα ανοίξτε την» (Bίντεο)

evosmos

Όλα τα είχαμε αυτοί μας έλειπαν! Από σπασίματα μέχρι και καρκίνο λένε ότι θεραπεύουν οι εξορκιστές της Θεσσαλονίκης

evosmos

Leave a Comment