ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει και τράκαρε – Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο [ΦΩΤΟ]

Τις αισθήσεις του έχασε οδηγός νωρίς το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Γρηγορίου Λαμπράκη.

 Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός του βυσσινί αυτοκινήτου έχασε τις αισθήσεις του και παραλίγο να προκληθεί μετωπική σύγκρουση με διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσε νοσηλευτής, ο οποίος έσπευσε πάνω στον οδηγό ώστε να του παρέχει πρώτες βοήθειες και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα με τους διασώστες που έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και με το ΚΑΡΠΑ προσπαθούν να ανακτήσουν τις αισθήσεις του. Κατά πληροφορίες πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών.

 Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Το αυτοκίνητό του υπέστη υλικές ζημιές.
ΠΗΓΗ: thesstoday.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέθανε από Covid-19 ο τριπλά εμβολιασμένος και υπέρμαχος των εμβολίων καθηγητής Υγείας Γ.Κυριόπουλος!

evosmos

Δήλωνε αθώος ως το τέλος: Ο Δράκος του Σέιχ Σου, ο βιασμός από τα 10, τα φρικαλέα εγκλήματα και η εκτέλεση

evosmos

Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης αλυσίδας φούρνων που συνελήφθη – Έτρεχε με 216 χλμ/ώρα με την Lamborghini του

evosmos

Leave a Comment