ΕΛΛΑΔΑ

Μετέωρα: Δημοτικός υπάλληλος πήρε αναρρωτική και πήγε για δουλειά 13 χρόνια μετά

Δεν πίστευε στα μάτια του ο δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, όταν θέλησε να μάθει πόσοι υπάλληλοι εργάζονται στο δήμο του και το τι κάνουν.

Σύμφωνα με το trikalavoice, ο νέος δήμαρχος της περιοχής Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας από τους προϊσταμένους.

Όπως προέκυψε ορισμένοι υπάλληλοι του δήμου έκαναν… αραιές εμφανίσεις, με έναν εξ αυτών να απουσιάζει από το 2011, λόγω αναρρωτικής άδειας.

Ο δήμαρχος έδωσε εντολή για άμεση επιστροφή όλων των υπαλλήλων στις θέσεις τους, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες του δήμου.

«Δεν παίζουμε εδώ», δήλωσε σε τοπικά Μέσα ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βουλή: Πέρασε με 159 ψήφους υπέρ η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

evosmos

Σεβάστηκε τον Κούγια και έκανε το σωστό – Η κίνηση του Όθωνα Παπαδόπουλου που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα

evosmos

Πώς να καταλάβετε αν οι γείτονές σας κλέβουν το Wi-Fi σας;

evosmos

Leave a Comment