ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα ο 25χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό στο Σέιχ Σου

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 25χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό, σήμερα το πρωί, στο δάσος του Σέιχ Σου, στη Θεσσαλονίκη.

Πυροσβέστες τον εντόπισαν κοντά στο σημείο εκδήλωσης της φωτιάς και αφού τον προσήγαγαν τον συνέλαβαν. Πρόκειται για Έλληνα και στην κατοχή του φαίνεται να εντοπίστηκαν πευκοβελόνες κι ένας αναπτήρας.

Πηγές της Πυροσβεστικής κάνουν λόγο για δύο εστίες φωτιές που εκδηλώθηκαν γύρω στις 7.30 το πρωί σε απόσταση 150 μέτρων, η μία από την άλλη, κοντά στο Φιλίππειο. Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γυναίκα στην Πάτρα έψαχνε παντού τον αδερφό της όμως μόλις μπήκε στην αποθήκη και τον είδε… έπαθε σοκ

evosmos

Σταυρουλάκης Αντώνης: Θα είμαι υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα με το συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Δήμου Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

evosmos

Κανένα έλεος: Η τράπεζα κρατά ακατάσχετο επίδομα από καρκινοπαθή!

evosmos

Leave a Comment