LIFE STYLE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τώρα δεν είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο αυτή, τονίζοντας ότι δεν αισθάνεται καλά με τον εαυτό του.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε ότι υπάρχουν στιγμές που σκέφτεται, αν πρέπει να σπαταλάει τόσο χρόνο από τη ζωή του στη δουλειά.

«Τώρα δεν είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, δεν έχω τσακωθεί μαζί του προσπαθώ να καταλάβω τι προσπαθεί να αποφύγει. Είναι η κούραση; Η πολλή δουλειά; Ή αυτό είναι που λατρεύει πολύ; Λέω γιατί να δουλεύω τόσο πολύ, μήπως μου αρέσει; Δεν ξέρω» είπε συγκεκριμένα, ο ηθοποιός.
Στην ίδια συνέντευξη, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, σχολιάζοντας παράλληλα, ότι δεν είναι αυστηρός σαν χαρακτήρας. Σε μια συζήτηση για την παράσταση «Δον Κιχώτης» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξήγησε ότι επέλεξε τον συνάδελφό του να τον σκηνοθετήσει, επειδή όπως είπε «είναι ένας πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, μελετάει πολύ, έχει πάρα πολλές γνώσεις και έχει εμπειρία ως ηθοποιός. Δεν είναι καθόλου αυστηρός».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Η μάνα μου ηθοποιός, ο πατέρας μου απιστούσε, εγώ ναρκωτικά – Εσείς με τις τέλειες οικογένειες, καλά;»: Το ξέσπασμα της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου

evosmos

Παντρεύτηκαν μέσα στη φυλακή, χώρισαν 9 μήνες μετά: Ράκος η Σοφία Βόσσου με το ξαφνικό διαζύγιο της κόρης της

evosmos

Το ασύλληπτο ποσό που δίνουν στον Γκέντζογλου για το Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment