LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κανείς δεν το περίμενε: Αποχωρεί ο Παπαδάκης μόνιμα από την ελληνική τηλεόραση στα 73 του χρόνια

Οι πρεμιέρες των εκπομπών της πρωινής ζώνης των καναλιών ξεκίνησαν, όπως ξεκίνησε και το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη να έχει αναλάβει τα ηνία για ακόμα μια σεζόν.
Μόνο που αυτή η σεζόν ίσως είναι και η τελευταία…
Πρόκειται για μια φήμη που υπήρχε εδώ και μήνες, ωστόσο τα λόγια του παρουσιαστή έμοιαζαν να το επιβεβαιώνουν εμμέσως.

Γιώργος Παπαδάκης: Τι αποκάλυψε στην πρεμιέρα της εκπομπής
«Κυρίες και κύριοι. Φίλες και φίλοι. Να σας καλημερίσουμε και να σας καλωσορίσουμε. Με συγκίνηση γιατί κακά τα ψέματα πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα. Για εμένα θα είναι σκυταλοδρομία και όχι μαραθώνιος. Τέλος ο μαραθώνιος» είπε αρχικά.
«Από αυτήν την περίοδο ξεκινάει η διαδικασία της σκυταλοδρομίας, δηλαδή να δώσεις τη σκυτάλη, όπως αξίζει και αρμόζει, σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου» ανέφερε κάνοντας παράλληλα την κίνηση παράδοσης της σκυτάλης στην γνωστή παρουσιάστρια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στα Τρίκαλα – Αυτοκίνητο αυτοδιοικητικού κύλησε και σκότωσε τη μητέρα του

evosmos

Ηράκλειο Κρήτης: Άγριος καυγάς έξω από μπαρ – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

evosmos

«Με τον Λιγνάδη στην φυλακή»! Προβληματισμός από την ανάρτηση του Ν.Μαστοράκη για την προφυλάκιση του κατηγορούμενου για παιδεραστία

evosmos

Leave a Comment