ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος για σημαιοφόρος στην Τελετή Έναρξης στο Παρίσι ο Αντετοκούνμπο

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ μετά την νίκη της στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αυτό καθιστά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο υποψήφιο (και φαβορί) για σημαιοφόρο της Ολυμπιακής ομάδας στην Τελετή Έναρξης που θα γίνει στο Παρίσι, καθώς ο Μίλτου Τεντόγλου θέλει να αφοσιωθεί εκείνες τις μέρες στις προπονήσεις του και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις πρόβες της Τελετής.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεδριάζει την Τρίτη και θα ασχοληθεί εκ νέου με την ανάδειξη του σημαιοφόρου της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας με τον Αντετοκούνμπο πλέον να φαντάζει το πρώτο φαβορί.

Αξίζει να σημειωθεί πως, αν επιλεγεί ο Γιάννης, θα είναι ο πρώτος αθλητής που θα παρελάσει στην Τελετή αφού η Ελλάδα είναι η χώρα που ηγείται του τελετουργικού της παρέλασης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μύκονος: Πήγε αμέριμνος να φάει σε ταβέρνα και βρέθηκε χρεωμένος 50.000 €

evosmos

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας

evosmos

«Συγκινούμαι κάθε φορά που μιλάω για εκείνον»: Η εξομολόγηση της Κέλλυ Κελεκίδου για τον Καρρά & η υπόσχεση που δεν πραγματοποιήθηκε

evosmos

Leave a Comment