Uncategorized

Απόψε το βράδυ πριν ξαπλώσεις, ρίξε ένα κουταλάκι από αυτό το μυρωδικό στα σιφόνια και δεν ξαναβλέπεις κατσαρίδα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε το καλοκαίρι είναι η παρουσία εντόμων. Ωστόσο, το πιο αποκρουστικό από όλα είναι οι κατσαρίδες που αν δεν τις τρέμουμε όλοι, σίγουρα μας αηδιάζουν.

Αυτός ο ανεπιθύμητος επισκέπτης φέρνει ανατριχίλα σε κάθε πρόσωπο που τον συναντά απροσκλήτως.

Πως να αντιμετωπίσετε τις κατσαρίδες
Το μείγμα από μαγειρική σόδα και ζάχαρη άχνης χρησιμοποιείται ως φυσικός τρόπος για να εξαλείψετε κατσαρίδες στο σπίτι. Μπορείτε να ανακατέψετε ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης άχνης και να το πασπαλίσετε κοντά στις περιοχές όπου παρατηρείτε κατσαρίδες. Αυτός ο συνδυασμός θεωρείται ότι είναι θανατηφόρος για τις κατσαρίδες, καθώς αυτές τρώνε το μίγμα και η σόδα προκαλεί ανατινάξεις στο εσωτερικό τους λόγω της χημικής αντίδρασης με το νερό στο στομάχι τους.

Διάλυμα αμμωνίας

Η συμβουλή αυτή συνιστά να ανακατέψετε 2 φλιτζάνια αμμωνίας σε έναν κουβά γεμάτο νερό και να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάλυμα για τον καθαρισμό του νεροχύτη και των υδρορροών στο σπίτι. Η έντονη μυρωδιά της αμμωνίας θεωρείται ότι απωθεί τις κατσαρίδες.

Αποξηραμένα φύλλα δάφνης

Αφού κονιορτοποιήσετε τα φύλλα δάφνης στο μίξερ, ρίξτε τη “σκόνη” σε περιοχές και σημεία όπου συχνά εμφανίζονται κατσαρίδες. Η ευωδιά της δάφνης λέγεται ότι αποθηκεύει τα εν λόγω έντομα.

Εάν το πρόβλημα συνεχίζεται, ίσως να χρειαστεί να απευθυνθείτε σε μια επαγγελματική εταιρεία απολύμανσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

myAADE: Άμεση πίστωση πληρωμών και μέσω IRIS

evosmos

Υπό έντονη πίεση ο Μπόρις Τζόνσον – Άλλοι τρεις βουλευτές του ζητούν να παραιτηθεί

evosmos

Προχώρησε ο διαγωνισμός για 15 νέους συρμούς, θα έχει τελειώσει στα τέλη του 2023

evosmos

Leave a Comment