ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! Η Μαρίνα Πατούλη αποσπάστηκε στο υπουργείο Εσωτερικών

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, εργάζεται πλέον στο ιδιαίτερο γραφείο του Γ.Γ του υπουργείου Εσωτερικών.

Τι δουλειά μπορεί να έχει μια φιλόλογος στο ιδιαίτερο γραφείο ενός Γενικού Γραμματέα υπουργείου; Αυτό μπορεί να μας το απαντήσει μόνο ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του υπουργείου Εσωτερικών, Θανάσης Μπαλέρμπας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με την πρώην σύζυγο του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Πατούλη.

Προφανώς μετά από δική του εισήγηση, αφού έτσι γίνονται αυτοί οι διορισμοί / αποσπάσεις.

Η καθηγήτρια φιλόλογος στο επάγγελμα, Μαρίνα Σταυρακάκη (άλλαξε το επίθετό της), αποσπάστηκε, όπως αναφέρει το ΦΕΚ 564/τ.ΥΟΔΔ/6.6.2024 από το υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση συνεργάτιδος με το ΜΚ που κατέχει στο ιδιαίτερο γραφείο του Θανάση Μπαλέρμπα.

Η πρώην σύζυγος του πρώην Περιφερειάρχη, γνωστή στο ευρύ κοινό κυρίως για τις εμφανίσεις της, προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες της στη νέα της θέση από τις 8/4/2024.

Η απόσπαση έγινε με την υπογραφή της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως και του υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρία άτομα πυροβόλησαν 37χρονο στα πόδια – Συνελήφθη ο ένας

evosmos

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ή θα πάρουμε αυτά που ζητάμε ή θα τα πούμε στο πεδίο της μάχης»

evosmos

Τα αντικείμενα στο σπίτι που μπορεί να κάνουν το WiFi να «σέρνεται»

evosmos

Leave a Comment