ΕΛΛΑΔΑ

Αναχωρούν κατά κύματα οι αδειούχοι του καλοκαιριού

Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για τους νησιωτικούς προορισμούς, με τους τελευταίους αδειούχους του Ιουλίου να ετοιμάζουν βαλίτσες και να εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα.

Ήδη από νωρίς το πρωί, η κίνηση είναι αυξημένη, λιγότερη ωστόσο από το Σαββατοκύριακο, με τα πλοία που φεύγουν για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα να σαλπάρουν με υψηλές πληρότητες.

Θέσεις υπάρχουν για όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν τελευταία στιγμή, με πολλές παρέες και ζευγάρια να επιλέγουν τα νησιά για ολιγοήμερες διακοπές.

Δημοφιλέστερος προορισμός, η Πάρος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τέλος τα διόδια από τον νέο μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας – Πώς θα πληρώνουμε

evosmos

Αυτοί οι ανεμβολίαστοι θα πληρώσουν τα 300 ευρώ και αυτοί όχι

evosmos

Αργυρώ Κουτσουράδη: 26χρονη γύρισε στον τόπο της και έγινε αγρότισσα της χρονιάς με το… «άχρηστο» οικογενειακό χωραφάκι»

evosmos

Leave a Comment