ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη καθηγητής για τη φωτιά στη Βάρη – Ομολόγησε 4 ακόμη εμπρησμούς

Ο 66χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα

Συνελήφθη 66χρονος, που διατηρούσε πανεπιστημιακή θέση και δίδασκε σε σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, για τη φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου τον Ιούνιο.

Ο 66χρονος φαίνεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ενώ υπογραμμίζεται πως δίδασκε πριν 15 χρόνια.

Ομολόγησε 4 ακόμη εμπρησμούς

Οι Αρχές εξετάζουν αν είναι ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να βάζει φωτιά σε παράδρομο της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου στις 19 Ιουνίου του 2024, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να εξαπλωθεί επικίνδυνα και να προκαλέσει ζημιές τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σε οικίες.

Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης και αργότερα ομολόγησε πως με αναπτήρα έβαλε τέσσερις άλλες φωτιές, στις 8 και 9 Ιουνίου.

Ο 66χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία και κρατείται ώσπου να απολογηθεί εκ νέου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σέρρες: Η αρχαία τραγωδία μέσα από τη ματιά Γάλλων καθηγητών και φοιτητών του Πανεπιστημίου της Σορβόννης

evosmos

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους ηλίθιους στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Βόλος: «Γεμίζω την καραμπίνα και θα σε σκοτώσω» – Εφιάλτης ο 60χρονος για την οικογένειά του

evosmos

Leave a Comment