LIFE STYLE

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισαν!

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν μετά από 14 χρόνια γάμου και 16 χρόνια κοινής πορείας η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου πραγματοποίησαν μια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που έδωσαν το παρών κάπου μαζί ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχαν βρεθεί στην Ακτή Πειραίως, όπου διασκέδασαν με την Μαρίνα Πατούλη, τον Νεκτάριο Σκαμνάκη και την Εύη Βατίδου.

Ωστόσο προτεραιότητά τους είναι η αρμονική σύνδεση της οικογένειάς τους, και κυρίως η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη (στα μέσα Αυγούστου, μάλιστα, οι τρεις τους θα πάνε στην Κρήτη για διακοπές).

Επίσημα, ο χωρισμός «δεν οφείλεται στην ύπαρξη τρίτου προσώπου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έφη Θώδη: «Σιγά μην έπινα σαμπάνια από τη γόβα της Ζωζώς, να πιώ τα κατακάθια της, τις βρωμοποδαρίλες, να βγάλω σπυριά»

evosmos

«Στοπ! Στοπ! Στοπ!»: Έξαλλη η Μαρίνα Σάττι, άρχισαν να της πετάνε αυγά και διέκοψε την συναυλία να τους… την πει

evosmos

Κάνει την Ελλάδα μας περήφανη: Η 1η γυναίκα καπετάνισσα, Χρυσή Κολοκούτσα «σπάει» τα στερεότυπα και αποτελεί παράδειγμα

evosmos

Leave a Comment