LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Νεφέλη Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: Όταν ξέμεινα από λεφτά, ήρθε στο καμαρίνι μου, κλείδωσε και με ρώτησε πόσα χρειάζομαι

H Nεφέλη Ορφανού έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις συνεργασίες της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, δήλωσε: «Δεν είχα ποτέ κακή συνεργασία. Θέλω να πω γι’ αυτά που ακούστηκαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα πολύ χαρισματικό άτομο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τον έχω υποστηρίξει γιατί ήταν απ’ αυτούς που όταν ξέμεινα από λεφτά, ήρθε, κλείδωσε την πόρτα του καμαρινιού και με ρώτησε πόσα χρήματα χρειάζομαι. Δεν μου το είπε ούτε ένας άνθρωπος δικός μου αυτό».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά μαζί του, απάντησε θετικά.

«Ναι, αμέ, εξαρτάται και τον υπόλοιπο θίασο βέβαια. Γιατί να μην συνεργαστώ μαζί του; Τον έχουν πολεμήσει. Τώρα αν ο Πέτρος έχει κάποια προβλήματα, δεν το ξέρω εγώ, αλλά ο γιατρός του. Εγώ ξέρω ότι σε μένα φέρθηκε άψογα. Είχε κατορθώσει για μένα, επειδή ήταν σκηνοθέτης, να παίρνω και ένα πολύ καλό μισθό», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Όλη η Ελλάδα ψώνιζε από εκεί: Πασίγνωστη ελληνική εταιρεία βάζει «λουκέτο» μετά από 35 χρόνια – Σεισμός στην αγορά

evosmos

Διαγωνιζόμενος στο The Voice σόκαρε τους κριτές με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: «Αν δεν σας βλέπω, δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε…»

evosmos

«Βόμβα» από τον τάφο: Όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυπτε τη δράση Ρουμπέτη και την «θωρακισμένη Μερσεντές»! Ο δολοφονημένος δημοσιογράφος και οι προφητικές αποκαλύψεις!Καραϊβάζ, Βαξεβάνης και Χίος. Και οι τρεις ενδέχεται να είχαν μπει στο στόχαστρο του ίδιου δολοφόνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment